Rosas en la arena: los relatos de Susan Glaspell (2022)
Tradicional i modernista, costumista i arriscada, complaent i feminista, l’obra de ficció de Susan Glaspell no s’ajusta a patrons senzills. Guanyadora d’un Premi Pulitzer de teatre, capdavantera de l’avantguarda teatral als Estats Units, escriptora de novel·les de prestigi reconegut, fins avui els seus relats continuen sent el secret millor guardat de la literatura nord-americana. Aquest volum presenta, per primera vegada en castellà, la faceta més desconeguda de l’autora, la seua narrativa breu, amb la traducció de vuit dels seus més de setanta relats, que ens revelen la seua varietat estilística i temàtica, i situen Susan Glaspell en un lloc preeminent de la imponent tradició de la narrativa breu estatunidenca, a la qual contribueix amb propostes socials, polítiques i artístiques arriscades.
Keywords: Array; Array; Array; Array