Las excavaciones de F. Javier Fortea Pérez en Cueva de la Victoria (Rincón de la Victoria, Málaga): Campaña de 1972 (2023)
Cinquanta anys després de l'excavació del professor Fortea Pérez en la cova de la Victòria (Rincón de la Victòria, Màlaga), s'han analitzat els materials arqueològics i la documentació relacionada amb el jaciment, la qual cosa inclou la valoració de l'estratigrafia, la paleogeografia i cronologia radiocarbónica, la identificació de cetacis marins i el reconeixement de puntes fines d'útils d'os i de pedra, elements que contribuiran al coneixement de l'evolució de les indústries magdalenienses i de l'explotació dels recursos marins en el sud d'Europa.
Keywords: Array; Array; Array; Array