(untitled) (Publicacions de la Universitat de València, 2023)
Cinquanta anys després de l’excavació del professor Fortea Pérez en la cova de la Victòria (Rincón de la Victòria, Màlaga), s’han analitzat els materials arqueològics i la documentació relacionada amb el jaciment, la qual cosa inclou la valoració de l’estratigrafia, la paleogeografia i cronologia radiocarbónica, la identificació de cetacis marins i el reconeixement de puntes fines d’útils d’os i de pedra, elements que contribuiran al coneixement de l’evolució de les indústries magdalenienses i de l’explotació dels recursos marins en el sud d’Europa.